Telegraficky z USA III.

07.03.2012 03:28

Tak díky Pokymu třetí a poslední příspěvek z cest, zítra jsme v Utahu poslední den, pak přesun do NY, prohlídka města a v pátek večer let směr Praha. S předstihem musím říct, že Amerika je Američka a radím všem nezadaným, aby opustili českou kotlinu a vydali se na zkušenou za moře. Dává to životu jiný rozměr...já o tom začínám přemýšlet. Jinak forma je, nohy zatuhlé taky, tak se těším až Vás proženu! Od středy budu v Moskvě, tak půjdem po a út. Šel bych i v neděli kolem 17:00, kdo bude mít čas a chuť přijďte pokecáme. Ahoj Petr

Nejlepší steak v Sundance restaurantu R.Redforda (údajně). Jídlo v restauracích nic moc pro zásadito-bezlepkové laktovegány, zato Lukáš by byl v sedmém nebi... Naopak výběr v potravinách je famózní.

Olympijské sjezdovky v Deer Valley, počasí přálo, bylo nádherně, středisko Deer Valley má 4 centra a každé min. 2-3 super sjezdovky, dobré je že tady nesmí snowborďáci. Celkově je ale Utah z pohledu lyžování slabší než Colorado, hlavně Aspen a Vail byly bomba. V Utahu je ale větší pohoda, je to tady prostě zapadákov..

Skoro každý den 10km na běžkách, konečně jsem se naučil bruslit.. Jinak permanentka na běžky skoro stejně drahá jak na sjezdovky. A permanentka na sjezdovky je drahá jak čert (tak 3x dražší než v Itálii). Místní indiáni moc lyžovat neumí, ale alespoň tady na svazích neprudí ski patroly s radary na rychlost.

 

V outletu Adidasu jsem výhodně koupil dresy Swimpower, tak doufám, že se vám líbí a že jsem se trefil do čísel. Jen pro Dana jsem musel jít do dětského oddělení! :)